Οι υπηρεσίες μας
  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  • ΔΙΑΝΟΜΗ
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
  • ΔΙΑΘΕΣΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η TOI TOI (ΗELLAS) επί σειρά ετών τοποθετεί καθημερινά πολυτελή Mini Vip Sanitary Trailers και κινητές/χημικές τουαλέτες σε λαϊκές αγορές της Αττικής, για την εξυπηρέτηση των παραγωγών και των πωλητών. Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας, με ειδικά ιδιόκτητα οχήματα παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας και ανανέωσης αναλωσίμων ειδών καθόλη τη διάρκεια της λαϊκής αγοράς, σε όλα τα σημεία, σε όλη την Αττική. Επιπλέον, το τεχνικό προσωπικό μας βρίσκεται σε επιφυλακή και μεταβαίνει άμεσα σε οποιδήποτε σημείο χρειαστεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η ΤΟΙ ΤΟΙ (HELLAS) επί σειρά ετών παρέχει τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες  της σε πολλούς Δήμους. Σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε Δήμου, τοποθετούμε κινητές τουαλέτες, τρέιλερ τουαλέτων και Οικίσκους τουαλετών και παρέχουμε all inclusive υπηρεσίες, με άμεση παράδοση, ευέλικτες υπηρεσίες καθαρισμού, ημέρα ή νύχτα.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

Η ΤΟΙ ΤΟΙ (HELLAS), σύμφωνα με τις απαιτήσεις της “Γαλάζιας Σημαίας”, τοποθετεί κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου κινητές τουαλέτες, τρέιλερ τουαλέτων και Οικίσκους τουαλετών για την κάλυψη των αναγκών υγιεινής των λουομένων στις παραλίες.  Ο εξοπλισμός συνοδεύτεται με υπηρεσίες καθημερινού καθαρισμού.  Επιπλέον, προμηθεύουμε τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) σε όλη την Ελλάδα, με εξοπλισμό της επιλογής τους αλλά και με εξοπλισμό που κατασκευάστηκε κατά παραγγελία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα μας για τον σκοπό σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαδικτυακή μας μίσθωση

Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ