ΚΙΝΗΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ & ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΣΑΣ

Η TOI TOI (HELLAS) είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τα εργοτάξια! Σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες και την πλήρη υποδομή για το εργοτάξιό σας από μία μόνο πηγή, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Εκτός από τις απλές λύσεις υγιεινής, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Μπορούμε έτσι να σας παρέχουμε την πλήρη υποδομή για το εργοτάξιό σας. Εκτός από τις ενοικιάσεις, προσφέρουμε επίσης προϊόντα προς πώληση.

ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, συντήρηση ή ανακαίνιση, ο σχεδιασμός ενός ιδιωτικού εργοταξίου είναι ένα δύσκολο έργο. Θα σας συμβουλέψουμε ευχαρίστως σε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση του εργοταξίου σας. Επιλέξτε μια κινητή τουαλέτα για το ιδιωτικό σας εργοτάξιο! Εμείς θα παραδώσουμε την κινητή τουαλέτα στην επιθυμητή τοποθεσία, θα την εγκαταστήσουμε και θα την καθαρίζουμε τακτικά. Όλα αυτά σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα υγιεινής και περιβαλλοντικής προστασίας - εγγυημένα! Είμαστε στη διάθεσή σας μόλις η κινητή τουαλέτα δεν χρειάζονται πλέον. Απλά σηκώστε το τηλέφωνο και θα έρθουμε να την παραλάβουμε με τα δικά μας οχήματα εξυπηρέτησης. Βασιστείτε στον ηγέτη της αγοράς με εμπειρία δεκαετιών.

ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ/ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΗΓΗ

Αφήστε την 40ετή εμπειρία μας στον κατασκευαστικό κλάδο να σας καθησυχάσει. Οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν κατά την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων και των ατομικών λύσεων για το εργοτάξιό σας - έτσι ώστε να έχετε ακριβώς την υπηρεσία που χρειάζεστε. Καλύπτονται τα πάντα, από την υλικοτεχνική υποδομή μέχρι την εγκατάσταση και την αποσυναρμολόγηση, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων συνδέσεων ρεύματος και νερού, μέχρι την ορθή διάθεση των λυμάτων. Προσπαθούμε να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή άνεση και καθαριότητα στο εργοτάξιό σας. Δεν καθαρίζουμε μόνο τα συστήματα υγιεινής και τα δοχεία πολλαπλών χρήσεων, αλλά φροντίζουμε επίσης για τη διαλογή των απορριμμάτων και τη διάθεση τους.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ

Η σωστή υποδομή στο εργοτάξιό σας αποτελεί το θεμέλιο για τις βέλτιστες διαδικασίες κατασκευής και την ασφάλεια των εργαζομένων σας. Η γκάμα των υπηρεσιών μας σας βοηθά να ανταποκριθείτε ακόμη και σε πολύπλοκες απαιτήσεις με κινητές τουαλέτες, τρέιλερ τουαλετών ή οικίσκους συστημάτων υγιεινής, σε σχεδόν κάθε μέγεθος και με ποικιλία εξαρτημάτων, μέσω γεννητριών, διανομέων και ραμπών, μέχρι πλάκες δαπέδου, αντλίες και στύλους φωτισμού. Για εργοτάξια, παρέχουμε επίσης δεξαμενές γλυκού νερού και λυμάτων, καθώς και οικίσκους πολλαπλών χρήσεων και αποθήκευσης ενώ εμείς εξασφαλίζουμε την προστασία τους. Έτσι, μπορείτε να εξοπλίσετε πλήρως το εργοτάξιό σας όπως απαιτείται, σε οποιοδήποτε έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΤΟΙ ΤΟΙ (ΗΕLLAS) προσφέρει λύσεις με συγκροτήματα οικίσκων γραφείων, με όλη την τεχνική υποστήριξη και τον εξοπλισμό που απαιτείται, για να λειτουργήσει το νέο σας εργοταξιακό γραφείο σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε.  Mε περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, η TOI TOI (HELLAS) είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσάς.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα μας για τον σκοπό σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαδικτυακή μας μίσθωση

Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ