Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

ΠΩΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν: 

  • προγραμματισμός της ζήτησης
  • παράδοση και παραλαβή
  • εξατομικευμένες λύσεις
  • επίσημες εγκρίσεις
  • την ποσότητα, τον τύπο και τον εξοπλισμό σύμφωνα με την οδηγία για τους χώρους εργασίας ή το διάταγμα για τους χώρους συνάθροισης

ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ

Παραδίδουμε τις κινητές καμπίνες τουαλέτας μας στην επιθυμητή τοποθεσία με τα δικά μας οχήματα εξυπηρέτησης. Δεν χρειάζεται να είστε παρόντες κατά την παράδοση, αλλά πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο χώρος εγκατάστασης είναι επαρκώς σηματοδοτημένος.

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Εάν δεν χρειάζεστε πλέον την καμπίνα, θα την συλλέξουμε ξανά στο πλαίσιο του σχεδιασμού της περιοδείας μας. Δεν χρειάζεται να είστε παρόντες. Εάν η παραλαβή καθυστερήσει για υλικοτεχνικούς λόγους και η κινητή τουαλέτα παραμείνει περισσότερο από όσο συμφωνήθηκε μαζί σας, αυτό δεν συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ

Σας προσφέρουμε την υπηρεσία που χρειάζεστε επιτόπου. Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει εβδομαδιαίο καθαρισμό, αναπλήρωση αναλωσίμων και τελικό καθαρισμό. Χρησιμοποιείται μόνο φιλικό προς το περιβάλλον συμπύκνωμα υγιεινής. Κατόπιν αιτήματος, είναι επίσης δυνατή η συμφωνία ατομικών διαστημάτων καθαρισμού. Το εκπαιδευμένο εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται σύμφωνα με σαφώς καθορισμένες προδιαγραφές- οι τακτικοί εσωτερικοί έλεγχοι διασφαλίζουν συνεχώς υψηλά πρότυπα ποιότητας.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

Διαθέτουμε τα λύματά σας με εγγύηση - αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου περί κλειστού κύκλου ουσιών και διαχείρισης αποβλήτων. Ήμασταν ένας από τους πρώτους παρόχους υπηρεσιών στην  Ελλάδα που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα συστήματα ISO 9001:2015 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001:2015 (περιβαλλοντικής διαχείρισης) και ISO 45001:2018 (διαχείρισης και ασφάλειας στην εργασία).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαδικτυακή μας μίσθωση

Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ