ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ - ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

... και όχι μόνο χάρη στις φορητές μας εγκαταστάσεις υγιεινής! Δεν έχει σημασία πού θέλετε να γιορτάσετε, είτε στο σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της TOI TOI (HELLAS) είστε εντελώς ανεξάρτητοι - και πάντα με ασφάλεια, καθαριότητα και άνεση. Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν.

ΕΣΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

Η ευελιξία είναι η δύναμή μας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών επιλογών εξοπλισμού και να αποφασίσετε πού θέλετε να τοποθετηθεί η κινητή τουαλέτα σας. Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε επί τόπου όταν παραδίδεται. Εμείς φροντίζουμε τα πάντα - και μάλιστα παρέχουμε προσωπικό καθαρισμού κατόπιν αιτήματος. Τα αναλώσιμα, όπως το χαρτί τουαλέτας, περιλαμβάνονται φυσικά στην τιμή ενοικίασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!

Ακόμα και μετά την εκδήλωσή σας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Φροντίζουμε για τον τελικό καθαρισμό, αναλαμβάνουμε τη σωστή διάθεση των λυμάτων και φροντίζουμε για την απομάκρυνση του κινητού εξοπλισμού τουαλετών. Όλες αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται από εμάς. Εσείς απλά χαλαρώνετε και σχεδιάζετε την επόμενη εκδήλωσή σας.

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Ή ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ;

Είκοσι, διακόσια ή χίλια άτομα; Στην Αθήνα, στη Μύκονο, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα στο Καστελόριζο ή μήπως στο εξωτερικό; Στον κήπο, στην ταράτσα, στην ύπαιθρο, στο βουνό, στο κτήμα, στο νησί; Γάμος, βάφτιση, γενέθλια, δεξίωση, ή πάρτι για ένα ιδιαίτερο γεγονός;

Κανένα πρόβλημα!

H διεθνής μας εμπειρία και η αξιόπιστη επιχειρησιακή μας ικανότητα εγγυώνται την άψογη διοργάνωση των υπηρεσιών υγιεινής οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα μας για τον σκοπό σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαδικτυακή μας μίσθωση

Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ