ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας και τη διαδικτυακή ζήτηση/προσφορά τους

 

 

ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Πόσες κινητές τουαλέτες χρειάζομαι;

Αυτό εξαρτάται εν μέρει από παράγοντες όπως ο αριθμός των επισκεπτών που περιμένετε ή η διάρκεια που θα χρειαστείτε τις κινητές τουαλέτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την “προσθήκη σε προσφορά”, την οποία θα βρείτε κάτω από τον πρόσθετο εξοπλισμό κάθε καμπίνας τουαλέτας. Φυσικά, θα χαρούμε επίσης να σας συμβουλεύσουμε ξεχωριστά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πόσο κοστίζει μια τουαλέτα TOI®;

Εάν ενοικιάζετε ως ιδιώτης πελάτης, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα για να λάβετε μια προσφορά για την ενοικίαση μιας φορητής τουαλέτας - γνωστής και ως τουαλέτες TOI®. Η τιμή ενοικίασης εξαρτάται από μερικούς διαφορετικούς παράγοντες. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να υποβάλετε τις ανάγκες σας. Εισάγετε την προβλεπόμενη χρήση: επιλέξτε ανάμεσα στις προτεινόμενες περιπτώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα - και να μας στείλετε τη ζήτηση σας. Επιλέξτε τον αριθμό και τον τύπο των φορητών τουαλετών που χρειάζεστε και δώστε μια ηλεκτρονική παραγγελία ζήτησης  για την TOI® τουαλέτα σας.

Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης και παραλαβής;

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Περιστασιακά - για υλικοτεχνικούς λόγους - η τουαλέτα σας μπορεί να παραδοθεί έως και τρεις ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Οι παραλαβές προγραμματίζονται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας το αργότερο εντός δύο ημερών. Εάν η παραγγελία σας παραδοθεί νωρίτερα από τη συμφωνηθείσα ημερομηνία ή εάν η TOI TOI (HELLAS) δεν είναι σε θέση να παραλάβει τις τουαλέτες τη συμφωνηθείσα ημερομηνία για υλικοτεχνικούς λόγους, δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα πρόσθετο κόστος. Επείγουσες παραδόσεις υπό προυποθέσεις είναι δυνατόν να επιβαρυνθούν με επιπλέον χρεώσεις.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης;

            > Απομάκρυνση λυμάτων
            > Εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό της τουαλέτας με νερό υπό πίεση
            > Απολύμανση της τουαλέτας
            > Επανατοποθέτηση υγρού για την δέσμευση των οσμών και απολύμανση της τουαλέτας
            > Πλήρωση αναλωσίμων ειδών του μοντέλου  (π.χ. χαρτί υγιεινής, χειροπετσέτες, κρεμοσάπουνο, απολυμαντικό gel)

Ποιες είναι οι διαστάσεις μιας φορητής τουαλέτας ΤΟΙ®;

Οι κινητές τουαλέτες μας έχουν το τέλειο μέγεθος: αρκετά μεγάλες για άνεση, αρκετά μικρές για να χωράνε οπουδήποτε.

Διαστάσεις για τις φορητές τουαλέτες TOI® Fresh / Water / Flush:

Διαστάσεις για τις φορητές τουαλέτες TOI® Mini:

Για ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις διαστάσεις των διαφόρων μοντέλων φορητών τουαλετών μας, ανατρέξτε στις αντίστοιχες σελίδες των προϊόντων.

Τι προαιρετικά επιπρόσθετα μπορώ να παραγγείλω;

Πότε πρέπει να πληρώσω;

Όταν λάβετε το έντυπο παραγγελίας μίσθωσης σας, αναγράφονται αναλυτικά οι συμφωνηθέντες τρόποι πληρωμής,  οι ημερομηνίες κατάθεσης καθώς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας. Το έντυπο θα πρέπει να σταλεί υπογεγραμμένο και σφραγισμένο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Υπάρχει πρόσθετο κόστος για τη διάθεση των λυμάτων;

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Μετά την αποκομιδή, θα διαθέσουμε τα λύματα σύμφωνα με τους αντίστοιχους νόμους.

Μπορώ να προστατεύσω την κινητή τουαλέτα από ζημιά ή κλοπή από τρίτους;

Ναι. Μπορείτε να επιλέξετε την απαλλαγή αστικής ευθύνης σας, σημειώνοντας το αντίστοιχο υποδεικνυόμενο εικονίδιο στο έντυπο παραγγελία μίσθωσης, με την οικονομική επιβάρυνση που αναγράφεται σε αυτό.

Μπορώ να κολλήσω τα δικά μου αυτοκόλλητα στην κινητή τουαλέτα;

Κατόπιν συνεννόησης και μόνον. 

 

 

ΤΡΕΙΛΕΡΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ

Τι πρέπει να έχω κατά νου;

Συνοψίζοντας: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέιλερς τουαλετών μας σχεδόν παντού και οπουδήποτε. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Διατίθενται αυτόνομα τρέιλερ από δίκτυα ρεύματος, νερού και λυμάτων καθώς και τρέιλερ που απαιτούν συνδέσεις σε όλες τις παροχές. Για συνδέσεις εκτός δικτύου,  εφόσον ζητηθεί, παρέχονται από την εταιρεία μας: γεννήτρια ρεύματος, δεξαμενή καθαρού νερού και δεξαμενή λυμάτων. Κάθε επιφάνεια που είναι σταθερή και επίπεδη - και κατάλληλη για ένα συμβατικό ρυμουλκούμενο - είναι κατάλληλη για τα τρέιλερες τουαλετών μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στηρίγματα για την αντιστάθμιση μικρών ανωμαλιών.

ΠΠόσο κοστίζει η ενοικίαση ενός τρέιλερ τουαλετών;

Η τιμή ενοικίασης ενός τρέιλερ τουαλετών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες - πόσο καιρό το χρειάζεστε, πόσο μακριά πρέπει να μεταφερθεί, πόσο συχνά θέλετε να καθαρίζεται και πόσα προαιρετικά χαρακτηριστικά επιλέγετε. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε γρήγορη, άμεση εξυπηρέτηση και ευέλικτους χρόνους παράδοσης - ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι σύμβουλοί μας θα χαρούν να σας κάνουν μια προσφορά με βάση τις ατομικές σας απαιτήσεις και μπορούν γενικά να σας αναφέρουν μια τιμή πολύ γρήγορα.

Μπορώ να παραλάβω ο ίδιος το τρέιλερ τουαλετών;

Τα ρυμουλκούμενα τρέιλερς τουαλετών μας διαφέρουν ως προς το βάρος και το μέγεθος. Δεν είναι κάθε όχημα ρυμούλκησης κατάλληλο για κάθε τύπο τρέιλερ καθώς επίσης απαιτείται ειδική άδεια οδήγησης και άδεια ρυμούλκησης. Συνεπώς, τα τρέιλερς τουαλετών μας, μεταφέρονται από τα αδειοδοτημένα ειδικά φορτηγά οχήματα της εταιρείας και από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Περιλαμβάνει η τιμή την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση των τρέιλερς τουαλετών;

Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.  Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν και να αποσυναρμολογήσουν τα τρέιλερς τουαλετών μας, καθώς  είναι ιδιαίτερα έμπειροι και μπορούν να ανταποκριθούν με ευελιξία στις διαφορετικές συνθήκες σε διαφορετικούς χώρους.

 

 

ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Μπορούν οι οικίσκοι υγιεινής να επεκταθούν προς τα πλάγια έξω ή προς τα πάνω;

Προς τα πλάγια είναι δυνατόν, Όχι όμως προς τα επάνω.

Θα χρειαστώ πολεοδομική άδεια για να εγκαταστήσω τους οικίσκους υγιεινής;

Όχι δεν απαιτείται πολεοδομική άδεια, γιατί δεν θεωρείται μόνιμη εγκατάσταση, αλλά μεταφερόμενη.

Είναι η οροφή προσβάσιμη και αντέχει τα φορτία;

Όλοι οι οικίσκοι υγιεινής μας έχουν προσβάσιμες οροφές. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλοι για την αποθήκευση υλικών. Με εξαίρεση το χιόνι, δεν έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν φορτία.

Ποιος ασφαλίζει τον ενοικιαζόμενο οικίσκο υγιεινής;

Ασφαλίζεται από τον μισθωτή.

Πόσοι οικίσκοι μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους μέσω βρόχων ρεύματος;

Αν δεν πρόκειται για αυτόνομους ενεργειακά οικίσκους, μπορούν να συνδεθούν όσοι απαιτούνται.

Ποιες συνδέσεις απαιτούνται;

Η γκάμα των αυτόνομων οικίσκων που διαθέτουμε δεν απαιτούν καμία σύνδεση, εάν πρόκειται για οικίσκους που απαιτούν συνδέσεις αυτές θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης των τεχνικών του μισθωτή με τον εκμισθωτή.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την απόκτηση άδειας χρήσης του δημόσιου δικτύου αποχέτευσης. Εάν ο χώρος σας δεν έχει πρόσβαση σε δίκτυο παροχής γλυκού νερού ή αποχέτευσης, η TOI TOI (ΗΕLLAS) μπορεί να σας προμηθεύσει δεξαμενές γλυκού νερού και δεξαμενές αποχέτευσης. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την πλήρωση και την εκκένωση αυτών των δεξαμενών. Θα χαρούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, γραπτώς ή τηλεφωνικώς.

Πώς θερμαίνονται οι οικίσκοι υγιεινής;

Εάν απαιτείται τοποθετούνται θερμαντικά σώματα.

Διατίθεται επίσης κλιματιστικό;

Κατά περίπτωση είναι δυνατόν.

Υπάρχουν διαφορετικοί οικίσκοι υγιεινής;

Η TOI TOI (HELLAS) διαθέτει στην γκάμα της διάφορους τύπους οικίσκων υγιεινής. Μάθετε περισσότερα για τα επιμέρους εξαρτήματα και χαρακτηριστικά στις αντίστοιχες σελίδες προϊόντων.

Πώς μεταφέρονται οι οικίσκοι υγιεινής;

Οι οικίσκοι υγιεινής  παραδίδονται, παραλαμβάνονται  και τοποθετούνται από γερανοφόρο όχημα. Μέγεθος του οχήματος παράδοσης:

Πλάτος φορτηγού με φορτίο περίπου 3 m / φορτηγό με πλευρική στήριξη κατά την εκφόρτωση περίπου 9 m

Ύψος φορτηγού με εμπορευματοκιβώτιο περίπου 4 m

Βάρος φορτηγού με εμπορευματοκιβώτιο περίπου 22 t / με ρυμουλκούμενο με εμπορευματοκιβώτιο περίπου 30 t

Μέγιστο ύψος εκφόρτωσης περίπου 8 m

Πότε πραγματοποιούνται οι παραδόσεις και οι παραλαβές;

Οι παραδόσεις και οι παραλαβές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Ωστόσο, κατόπιν συννενοήσεως μπορεί η παράδοση και η παραλαβή να πραγματοποιηθεί και Σάββατο και Κυριακή τις αντίστοιχες ώρες, ή και σε ώρες εκτός ωραρίου όλες τις μέρες τις εβδομάδας με επιπλέον χρέωση.

Περιλαμβάνεται στην τιμή ο εβδομαδιαίος καθαρισμός των οικίσκων υγιεινής;

Στην τιμή περιλαμβάνεται ο συμφωνηθέντας ρυθμός καθαρισμού. Εφόσον οι ανάγκες σας διαφοροποιηθούν και απαιτείται συχνότερος ή αραιότερος ρυθμός καθαρισμού και τροφοδοσίας αναλωσίμων, θα υπάρξει η αντίστοιχη αύξηση ή μείωση της αρχικής σας τιμής.

 

 

ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Μπορούν οι οικίσκοι γραφείων να επεκταθούν προς τα πλάγια έξω ή προς τα πάνω;

Ναι, αυτό είναι δυνατόν. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της κατασκευής με αρθρωτά συστήματα. Τα συγκροτήματα Οικίσκων Γραφείων μπορούν να επεκταθούν προς τα πλάγια έξω ή προς τα πάνω ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τις ανάγκες. Οι πλεονάζοντες οικίσκοι γραφείων μπορούν επίσης να απομακρυνθούν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η θεμελίωση/υποδομή πρέπει να πληροί τις απαραίτητες απαιτήσεις προκειμένου να προστεθούν οικίσκοι γραφείων σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η TOI TOI (HELLAS) προσφέρει αυτή την υπηρεσία με επιπλέον χρέωση.

Πόσα επίπεδα είναι δυνατά με τις εγκαταστάσεις οικίσκων γραφείων;

Οι οίκισκοι γραφείων μπορούν να στοιβάζονται έως και σε τρία επίπεδα.

Μπορώ να εγκαταστήσω παράθυρα και εξωτερικές και εσωτερικές πόρτες αργότερα;

Κανένα πρόβλημα - κάθε στοιχείο τοίχου έχει ενσωματωμένα παράθυρα και πόρτες και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με ένα διαφορετικό στοιχείο παραθύρου/πόρτας.

Θα χρειαστώ πολεοδομική άδεια για να εγκαταστήσω τις κινητές εγκαταστάσεις;

Όχι δεν απαιτείται πολεοδομική άδεια, γιατί δεν θεωρείται μόνιμη εγκατάσταση, αλλά μεταφερόμενη.

Είναι η οροφή προσβάσιμη και αντέχει τα φορτία;

Ναι. Όλοι οι οικίσκοι γραφείων έχουν προσβάσιμες οροφές. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλοι για την αποθήκευση υλικών. Με εξαίρεση το χιόνι, δεν έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν φορτία.

Τηρούνται οι κανονισμοί για το χώρο εργασίας;

Ναι. Τα συγκροτήματα οικίσκων γραφείων μας συμμορφώνονται με τους κανονισμούς για τους χώρους εργασίας για γραφεία και αίθουσες διαλείμματος, υπό την προϋπόθεση ότι οι χώροι είναι επιπλωμένοι και εξοπλισμένοι σύμφωνα με τις αντίστοιχες οδηγίες. Οι κανονισμοί για τους χώρους εργασίας ορίζουν ότι η θερμοκρασία στο εσωτερικό ενός ενοικιαζόμενου οικίσκου-γραφείου δεν πρέπει να υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο επίπεδο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Με χρέωση, μπορούμε να παρέχουμε μονάδες κλιματισμού προκειμένου να ικανοποιείται αυτή η απαίτηση.

Ποιος ασφαλίζει το ενοικιαζόμενο συγκρότημα οικίσκων γραφείων;

Ο μισθωτής. Η TOI TOI & DIXI προσφέρει ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Αυτή καλύπτει τους ακόλουθους κινδύνους:

Δεν καλύπτει:

Ανάλογα με την απαίτηση και τη μονάδα ενοικίασης θα ισχύσει ένα εκπιπτόμενο ποσό 750 € για τον μισθωτή.

Εάν έχετε συνάψει δική σας ασφαλιστική κάλυψη για το ενοικιαζόμενο ακίνητο, θα πρέπει να μας προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία του αντίστοιχου συμβολαίου.

Πόσοι οικίσκοι γραφείων μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους μέσω βρόχων ρεύματος;

Όσοι απαιτούνται.

Πώς θερμαίνεται το συγκρότημα οικίσκων γραφείων;

Οι οικίσκοι γραφείων μας είναι εξοπλισμένοι με ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα. Εναλλακτικά - και με χρέωση - μπορείτε να επιλέξετε ένα σύστημα κλιματισμού που εξοικονομεί ενέργεια και το οποίο θα θερμαίνει και θα ψύχει το συγκρότημα οικίσκων γραφείων σας.

Διατίθεται επίσης κλιματιστικό;

Ναι. Μπορεί να παρέχεται, εφόσον ζητηθεί.

Μπορούν τα συγκροτήματα οικίσκων γραφείων να εφοδιάζονται επίσης με έπιπλα και άλλα εξαρτήματα;

TOI TOI (HELLAS) προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών εξαρτημάτων όπως: τραπέζια, καρέκλες, ντουλάπια αρχειοθέτησης, θυρίδες και κουζίνες.

Υπάρχουν διαφορετικά συγκροτήματα οικίσκων γραφείων;

Η TOI TOI (HELLAS) διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της διάφορους τύπους οικίσκων γραφείων. Μάθετε περισσότερα για τα επιμέρους εξαρτήματα και χαρακτηριστικά στις αντίστοιχες σελίδες προϊόντων.

Πώς μεταφέρονται οι οικίσκοι γραφείων;

Οι οικίσκοι γραφείων παραδίδονται και παραλαμβάνονται από γερανοφόρο όχημα. Μέγεθος του οχήματος παράδοσης:

Πλάτος φορτηγού με φορτίο περίπου 2,4- 3 m

Φορτηγό με πλευρική στήριξη κατά την εκφόρτωση περίπου 9 m

Ύψος φορτηγού με εμπορευματοκιβώτιο περίπου 4 m

Βάρος φορτηγού με εμπορευματοκιβώτιο περίπου 22 t / με ρυμουλκούμενο με εμπορευματοκιβώτιο περίπου 30 t

Μέγιστο ύψος εκφόρτωσης περίπου 8 m

Πότε πραγματοποιούνται οι παραδόσεις και οι παραλαβές;

Οι παραδόσεις και οι παραλαβές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Ωστόσο, κατόπιν συννενοήσεως μπορεί η παράδοση και η παραλαβή να πραγματοποιηθεί και Σάββατο και Κυριακή τις αντίστοιχες ώρες, ή και σε ώρες εκτός ωραρίου όλες τις μέρες τις εβδομάδας με επιπλέον χρέωση.

Περιλαμβάνεται στην τιμή ο εβδομαδιαίος καθαρισμός του συγκροτήματος οικίσκων γραφείων;

Στην τιμή ενδέχεται να περιλαμβάνεται ο συμφωνηθέντας ρυθμός καθαρισμού. Εφόσον οι ανάγκες σας διαφοροποιηθούν και απαιτείται συχνότερος ή αραιότερος ρυθμός καθαρισμού και τροφοδοσίας αναλωσίμων, θα υπάρξει η αντίστοιχη αύξηση ή μείωση της αρχικής σας τιμής.  

 

 

ΚΙΝΗΤΟΙ ΝΙΠΤΗΡΕΣ

Πόσους κινητούς νιπτήρες χρειάζομαι;

Αυτό εξαρτάται εν μέρει από παράγοντες όπως ο αριθμός των επισκεπτών που περιμένετε ή η διάρκεια που θα χρειαστείτε τους κινητούς νιπτήρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την “προσθήκη σε προσφορά”, την οποία θα βρείτε κάτω από τον πρόσθετο εξοπλισμό κάθε κινητού νιπτήρα. Φυσικά, θα χαρούμε επίσης να σας συμβουλεύσουμε ξεχωριστά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πόσο κοστίζει ένας κινητός νιπτήρας TOI®;

Εάν ενοικιάζετε ως ιδιώτης πελάτης, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα για να λάβετε μια προσφορά για την ενοικίαση ενός κινητού νιπτήρα TOI®. Η τιμή ενοικίασης εξαρτάται από μερικούς διαφορετικούς παράγοντες. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να υποβάλετε τις ανάγκες σας. Εισάγετε την προβλεπόμενη χρήση: επιλέξτε ανάμεσα στις προτεινόμενες περιπτώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα - και να μας στείλετε τη ζήτηση σας. Επιλέξτε τον αριθμό και τον τύπο των κινητών νιπτήρων που χρειάζεστε και δώστε μια ηλεκτρονική παραγγελία ζήτησης  για τον TOI® νιπτήρα σας.

Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης και παραλαβής;

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Περιστασιακά - για υλικοτεχνικούς λόγους – ο νιπτήρα σας μπορεί να παραδοθεί έως και τρεις ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Οι παραλαβές προγραμματίζονται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας το αργότερο εντός δύο ημερών. Εάν η παραγγελία σας παραδοθεί νωρίτερα από τη συμφωνηθείσα ημερομηνία ή εάν η TOI TOI (HELLAS) δεν είναι σε θέση να παραλάβει τους νιπτήρες τη συμφωνηθείσα ημερομηνία για υλικοτεχνικούς λόγους, δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα πρόσθετο κόστος. Επείγουσες παραδόσεις υπό προυποθέσεις είναι δυνατόν να επιβαρυνθούν με επιπλέον χρεώσεις.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης;

         > Απομάκρυνση λυμάτων
         > Εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του νιπτήρα με νερό υπό πίεση
         > Απολύμανση του κινητού νιπτήρα
         > Επανατοποθέτηση κααθαρού νερού
         > Πλήρωση αναλωσίμων ειδών του μοντέλου  (π.χ. χειροπετσέτες, κρεμοσάπουνο, απολυμαντικό gel)

Ποιες είναι οι διαστάσεις ενός κινητού νιπτήρα ΤΟΙ®;

Η  TOI TOI (HELLAS) διαθέτει  κινητούς νιπτήρες αυτόνομους με ενσωματωμένες ξεχωριστές δεξαμενές καθαρού νερού και λυμάτων, αλλά και νιπτήρες που μπορούν να ασυνδεθούν σε υπάρχοντα δίκτυα νερού και αποχέτευσης για συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία. Οι κινητοί νιπτήρες μας έχουν το τέλειο μέγεθος: αρκετά μεγάλοι για άνεση, αρκετά μικροί για να χωράνε οπουδήποτε. Για ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις διαστάσεις των διαφόρων μοντέλων φορητών νιπτήρων μας, ανατρέξτε στις αντίστοιχες σελίδες των προϊόντων.

Τι προαιρετικά επιπρόσθετα μπορώ να παραγγείλω;

Κατόπιν συνεννόησης:

Πότε πρέπει να πληρώσω;

Όταν λάβετε το έντυπο παραγγελίας μίσθωσης σας, αναγράφονται αναλυτικά οι συμφωνηθέντες τρόποι πληρωμής,  οι ημερομηνίες κατάθεσης καθώς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας. Το έντυπο θα πρέπει να σταλεί υπογεγραμμένο και σφραγισμένο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Υπάρχει πρόσθετο κόστος για τη διάθεση των λυμάτων;

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Μετά την αποκομιδή, θα διαθέσουμε τα λύματα σύμφωνα με τους αντίστοιχους νόμους.

Μπορώ να προστατεύσω τον κινητό νιπτήρα από ζημιά ή κλοπή από τρίτους;

Ναι. Μπορείτε να επιλέξετε την απαλλαγή αστικής ευθύνης σας, σημειώνοντας το αντίστοιχο υποδεικνυόμενο εικονίδιο στο έντυπο παραγγελία μίσθωσης, με την οικονομική επιβάρυνση που αναγράφεται σε αυτό.

Μπορώ να κολλήσω τα δικά μου αυτοκόλλητα στον κινητό νιπτήρα;

Κατόπιν συνεννόησης και μόνον. 

 

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης και παραλαβής;

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Περιστασιακά - για υλικοτεχνικούς λόγους – ο εξοπλισμός σας μπορεί να παραδοθεί έως και τρεις ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Οι παραλαβές προγραμματίζονται από την ημερομηνία επιβαβαίωσης της παραγγελίας σας το αργότερο εντός δύο ημερών. Εάν η παραγγελία σας παραδοθεί νωρίτερα από τη συμφωνηθείσα ημερομηνία ή εάν η TOI TOI (HELLAS) δεν είναι σε θέση με δική της ευθύνη, να παραλάβει τον εξοπλισμό της τη συμφωνηθείσα ημερομηνία για υλικοτεχνικούς λόγους, δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα πρόσθετο κόστος.

Πρέπει να βρίσκομαι επί τόπου για την παράδοση ή την παραλαβή;

Δεν χρειάζεται να είστε παρόντες στην τοποθεσία για την παράδοση ή την παραλαβή, εφόσον το σημείο είναι εμφανώς σηματοδοτημένο. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο χώρος εγκατάστασης είναι σαφώς σηματοδοτημένος. Η πρόσβαση των φορτηγών απαιτείται σε απόσταση πέντε μέτρων από την τελική τοποθεσία. Τα φορτηγά μας δεν είναι σε θέση να σηκώσουν με γερανό τον ενοικιαζόμενο εξοπλισμό πάνω από φράχτες ή εμπόδια. Επιπλέον, η οδική πρόσβαση στο σημείο τοποθέτησης πρέπει να είναι ασφαλής για φορτηγά – ρυμουλκόμενα οχήματα μεγάλου βάρους, να μην έχει επικίνδυνη και με στροφές κλήση εδάφους καθώς και επαρκή χώρο για την αναστροφή και την έξοδο τους από το σημείο εγκατάστασης.

Ποιος ευθύνεται για ζημιές στη νοικιασμένη κινητή τουαλέτα;

Υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι για τους οποίους ο μισθωτής μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος σε περίπτωση ζημίας. Η TOI TOI (HELLAS) προσφέρει κάλυψη απαλλαγής από την ευθύνη που σας απαλλάσσει από την ευθύνη σε περίπτωση ζημιών από τρίτους, φυσικών κινδύνων όπως πυρκαγιά, χαλάζι και καταιγίδες, καθώς και κλοπής ή βανδαλισμού. Δεν καλύπτει ζημιές που προκλήθηκαν από εσάς, ζημιές που προκλήθηκαν από κακή χρήση και ζημιές σε ιδιοκτησία τρίτων. Εάν δεν έχετε συνάψει κάλυψη απαλλαγής από την ευθύνη, θα είστε πλήρως υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές στα αντικείμενα ενοικίασης.

Πώς μπορώ να κανονίσω την παραλαβή της κινητής τουαλέτας;

Εάν νοικιάζετε τις κινητές τουαλέτες μας για ένα εργοτάξιο, δεν χρειάζεται να δηλώσετε ημερομηνία λήξης. Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι τα εργοτάξια μπορεί να είναι απρόβλεπτα και η ολοκλήρωση μπορεί συχνά να καθυστερήσει. Μόλις γνωρίζετε πότε δεν θα χρειάζεται πλέον η κινητή τουαλέτα, απλά τηλεφωνήστε μας στο τμήμα πωλήσεων και ενημερώστε μας μέχρι πότε θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας. Εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα. Η χρέωση σας θα σταματήσει την ημέρα που θα μας ζητήσετε να αποσυρθεί η τουαλέτα. Η τιμολόγιση θα γίνει κατά αναλογία των ημερών που τη χρησιμοποήσατε σε σχέση με το μηνιαίο μίσθωμα που καταβάλλετε.

Πώς τιμολογούνται οι ενοικιαζόμενες εργοταξιακές τουαλέτες με ανοικτή ημερομηνία λήξης;

Παραγγείλατε μια φορητή τουαλέτα για το εργοτάξιό σας χωρίς να ορίσετε ημερομηνία λήξης. Οι εργοταξιακές τουαλέτες τιμολογούνται μηνιαία. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε το τιμολόγιό σας μία φορά κάθε μήνα και εμείς αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη συντήρηση.

 

 

Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ