Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Υψηλα Standards

TOI TOI (HELLAS) A.E.

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται πανελλαδικά στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγιεινής και περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στην ενοικίαση κινητών τουαλετών καθώς και μεγαλύτερων μονάδων τρέιλερς, οικίσκων και Containers υγιεινής.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κινητών τουαλετών και εξοπλισμού, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες, εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, εργοταξίων, τεχνικών έργων, ιδιωτικών κατασκευών και Δημόσιων Συμβολαίων σε όλη την χώρα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του μεγαλύτερου οίκου κατασκευής και ενοικίασης κινητών τουαλετών παγκοσμίως (TOI TOI & DIXI Group).

Η ενοικίαση κινητών τουαλετών συμπεριλαμβάνει το τακτικό καθαρισμό (service), δηλαδή την απομάκρυνση των λυμάτων, την απολύμανση της δεξαμενής, τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό της καμπίνας και την πλήρωση με νερό και ειδικό απολυμαντικό υγρό διάσπασης λυμάτων και δέσμευσης οσμών, την ανανέωση των αναλωσίμων. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά και τοποθέτηση της στο σημείο επιλογής του πελάτη, καθώς την απομάκρυνση της μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Οι αξιόπιστες επιχειρησιακές δυνατότητες, η διεθνής πλούσια εμπειρία καθώς και η τήρηση των υψηλών standards τόσο στα χρησιμοποιούμενα υλικά όσο και στη μεθοδολογία και οργάνωση εργασίας, επιτρέπουν στην TOI TOI (HELLAS) να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές σε όλη την Ελλάδα.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ TOI TOI (HELLAS):

  • ISO 9001:2015 (διαχείριση ποιότητας)
  • ISO 14001:2015 (περιβαλλοντικής διαχείρισης)
  • ISO 45001:2018 (διαχείρισης και ασφάλειας στην εργασία)
Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ