ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚEΣ ΛYΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝHΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Είτε πρόκειται για φεστιβάλ, συναυλία ή αθλητική εκδήλωση: ως διοργανωτής, γνωρίζετε ότι η επιτυχία κρύβεται στις λεπτομέρειες - και η τέλεια συνολική οργάνωση είναι απαραίτητη. Ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης, την τοποθεσία και τον αριθμό των επισκεπτών, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε την εκδήλωσή σας.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΗΓΗ

Σχεδιάζετε μια υπαίθρια εκδήλωση και το μόνο που λείπει ακόμα είναι η υποδομή υγιεινής; Κανένα πρόβλημα για τους ειδικούς των εκδηλώσεων ToiToi (Hellas)! Βασιστείτε στον ηγέτη της αγοράς, γιατί παρέχουμε τις απαιτούμενες υπηρεσίες από μία μόνο πηγή. Μαζί με εσάς, θα σχεδιάσουμε τις απαιτήσεις των υποδομών υγιεινής για την εκδήλωσή σας.

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Σχεδιασμός έργων, χρονοδιαγράμματα, έλεγχοι σκοπιμότητας, εργασίες σύνδεσης ή η σωστή διάθεση των λυμάτων - φροντίζουμε για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσής σας. Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να σας παρέχουμε ακόμη και 24ωρη υπηρεσία καθαρισμού και διάφορες πρόσθετες υπηρεσίες.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Τα φορτηγά επιτρέπεται να εισέρχονται στο χώρο της εκδήλωσης μόνο μέσω καθορισμένων διαδρομών; Οι χώροι πρέπει να ασφαλίζονται; Κανένα πρόβλημα για τους διαχειριστές του έργου μας. Η TOI TOI (ΗΕLLAS) σας παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως συστήματα καθοδήγησης, μπάρες, φράχτες με σήτες προστασίας και με δυνατότητα εκτύπωσης της επωνυμίας της εκδήλωσης σας.

ΘΑ ΠAΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ!

Περισσότερος χώρος ίσως;  Η TOI TOI (ΗΕLLAS) προσφέρει λύσεις για μεταφερόμενους οικίσκους όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων οικίσκους αποθήκευσης και συγκροτήματα οικίσκων γραφείων ή εκδοτηρίων εισιτηρίων. Ακόμα και αν χρειάζεστε μια πλήρη υποδομή οικίσκων για την εκδήλωσή σας ή τον χώρο των παρασκηνίων, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των εκδηλώσεων, ηTOI TOI (ΗΕLLAS) είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσάς.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα μας για τον σκοπό σας.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαδικτυακή μας μίσθωση

Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ