ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ / ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΠΩΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ / ΓΡΑΦΕΙΩΝ;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας; Οι έμπειροι εμπειρογνώμονες της TOI TOI  (HELLAS) θα αναλύσουν τις απαιτήσεις σας, θα αναπτύξουν τη σωστή λύση και εάν το επιθυμείτε, θα διαχειριστούν ολόκληρο το συντονισμό του έργου, συμπεριλαμβανομένων των επιτόπιων επιθεωρήσεων με τις εμπλεκόμενες αρχές και την απόκτηση όλων των αδειών. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν:

  • σχεδιασμό απαιτήσεων
  • συστήματα καθοδήγησης
  • παράδοση και παραλαβή
  • επίσημες άδειες

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Παραδίδουμε τους Οικίσκους Υγιεινής / Συγκροτήματα Οικίσκων Γραφείων μας στην επιθυμητή τοποθεσία, τους τοποθετούμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και τους παραλαμβάνουμε και πάλι. Μαζί με τους συνεργάτες μας στα logistics, παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εξωτερικής επένδυσης με θέμα της επιλογής σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Δοκιμασμένη υγιεινή και απολύμανση: Οι Οικίσκοι Υγιεινής / Συγκροτήματα Οικίσκων Γραφείων μας απολυμαίνονται με υγιεινό τρόπο και δοκιμάζονται πριν και μετά τη χρήση. Το εκπαιδευμένο εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί αυτούς τους καθαρισμούς σύμφωνα με αυστηρά καθορισμένες προδιαγραφές. Σας προσφέρουμε την υπηρεσία που χρειάζεστε επιτόπου, με ευέλικτες υπηρεσίες -μέρα ή νύχτα-, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Συνολική εξυπηρέτηση για το έργο σας: Η TOI TOI (HELLAS) αναλαμβάνει όλα τα απαραίτητα βήματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας - από την επαγγελματική συναρμολόγηση έως τις εργασίες σύνδεσης νερού, αποχέτευσης και ηλεκτρικού ρεύματος και την αποσυναρμολόγηση. Εφόσον απαιτείται, προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και εκτελούμε μέτρα για την επέκταση, μετατροπή ή εσωτερική διαρρύθμιση των Οικίσκων Υγιεινής / Συστημάτων Οικίσκων Γραφείων.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η TOI TOI (HELLAS) διαθέτει Οικίσκους για γραφειακή υποστήριξη, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται, θα χαρούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας Συγκρότημα Οικίσκων Γραφείων και να υλοποιήσουμε την ατομική σας ιδέα επίπλωσης. Το πρόγραμμα εξοπλισμού TOI TOI (HELLAS) προσφέρει τη σωστή λύση για κάθε ανάγκη.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαδικτυακή μας μίσθωση

Hotline 801 11 51 500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ